Contact

Hei! Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Sari Raappana, Vantaalainen freelance valokuvaaja. Valokuvaus on kiinnostanut minua jo pienestä pitäen mutta se muodostui suureksi intohimoksi muutettuani Buenos Airesiin syksyllä 2010. Pian pääsinkin työskentelemään ammattivalokuvaajien kanssa ja opin heiltä paljon. Silloin tiesin, että haluan olla "isona" valokuvaaja.

Nyt asun taas Suomessa mutta valokuvaus on yhä pysynyt tärkeänä osana elämääni. Minulle henkilökuvaus ulkona miljöössä on lähellä sydäntä, sillä maisemaa ja ympäristöä voi hienosti hyödyntää tunnelman luomiseen. Toki studiokuvauksessakin on oma viehätyksensä ja erilaisten valojen ja rekvisiitan kanssa on mielekästä leikitellä. Myös kiinnostus matkustelua kohtaan on muokannut minusta maisemakuvaajan. Usein reissukohteet näenkin lähinnä kameran etsimen läpi. :) Eniten kuitenkin kuvaan ihmisiä; muotokuvia, pariskuntia, lapsia sekä perheitä. On mieltöntä ikuistaa kauniita hetkiä ja aitoja tunteita joita asiakas voi palata muistelemaan vielä pitkänkin ajan jälkeen. Koen itseni etuoikeutetuksi, koska työni ansiosta olen päässyt tapaamaan niin monia ihania ihmisiä. Myös häät ja tapahtumat, yritys- sekä tuotekuvaukset onnistuvat. Olenkin ollut mukana erilaisissa projekteissa useiden yritysten kanssa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi älä epäröi ottaa yhteyttä. Tehdään yhdessä valokuvauspaketti joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

-

I am Helsinki/Vantaa based freelance photographer. I mainly photograph people including portraits, couples, children and families. I also photograph weddings, events and products and have collaborated with many companies. I am always up for new projects of all kinds. Don't hesitate to contact me. Together we can tailor a photography package that suits you and your budget.